Meerdere motorrijders overleden op zaterdag 5 oktober

Het was zaterdag 5 oktober een prachtige dag om erop uit te trekken. Dat was wel te zien aan het aantal motorrijders in Nederland. Dit zorgde ook voor de nodige ongelukken waarbij meerdere motorrijders het leven lieten.

Een 59-jarige man uit Heerenveen is zaterdagmiddag om het leven gekomen na een ernstig ongeval op de A6 bij Joure. Rond 15.30 uur botste de motorrijder tegen een bestelbus, aldus de politie. Hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar helaas overleed de man op de plaats van het ongeluk.

Op de A50 kwam een motorrijder om het leven, wat leidde tot langdurige omleidingen en flinke vertragingen. Een 61-jarige man uit Zwolle ging op de A50 zelf onderuit in de bocht naar de A28. De motorrijder eindigde in de berm en zijn motorfiets gleed nog honderden meters door. De motorrijder bezweek ter plaatse aan zijn verwondingen.

In Grootegast, Groningen, verloor een andere man het leven op de motor na een aanrijding met een auto. De laagstaande zon speelde vermoedelijk een rol bij een of meerdere van deze ongevallen. Zaterdagmiddag is een 78-jarige motorrijder uit de gemeente Noardeast-Fryslân omgekomen bij een aanrijding met een auto op de Langeweg in Grootegast. Het tragische ongeval gebeurde rond 13.40 uur.

Ernstig ongeluk op de A58

Op de A58 bij Breda raakten twee motorrijders zwaar gewond bij een ander ongeval, wat eveneens voor verkeershinder zorgde. Zie ook: https://www.112online.nl/headline/twee-motorrijders-zwaargewond-bij-ongeval-op-a58/

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *