vrijdag, september 20, 2024
HomeHeadlineJongeman ernstig gewond na zwaar ongeval in Eindhoven

Jongeman ernstig gewond na zwaar ongeval in Eindhoven

In de nacht van gisteren op vandaag is een jongeman ernstig gewond geraakt bij een heftig verkeersongeval op de Kronehoefstraat in Eindhoven. De bestuurder verloor de controle over zijn auto, raakte in een slip en botste met volle kracht tegen een lichtmast. De impact was zo groot dat de auto zich volledig om de paal vouwde.

Hulpdiensten rukten massaal uit, waaronder twee ambulances, meerdere brandweer- en politie-eenheden en een traumahelikopter. De jongeman is onder begeleiding van een trauma-arts per ambulance naar het traumacentrum in Tilburg gebracht.

De kracht van de botsing was enorm; de auto is zwaar beschadigd, met de bijrijdersstoel volledig verwoest en het voertuig als het ware dubbelgevouwen om de lichtmast. De voorruit was losgeraakt, en zelfs de deurstijl aan de andere kant van de impact was verbogen. Volgens de Officier van Dienst van de brandweer illustreert dit de immense krachten die op de auto en de bestuurder zijn ingewerkt. Het is een wonder dat de jongeman dit ongeval heeft overleefd.

Meer nieuws