vrijdag, september 20, 2024
HomeHeadlineOpticien in Rotterdam-Lombardijen overvallen door gemaskerde scooterrijder

Opticien in Rotterdam-Lombardijen overvallen door gemaskerde scooterrijder

Dinsdagochtend werd een opticien op de Zenostraat in Rotterdam-Lombardijen overvallen door een man op een scooter. De overvaller droeg een opvallende rode jas en blauwe broek en hield zijn helm op tijdens de overval. Na de overval reed hij echter zonder helm richting de Platostraat.

Net voor half elf betrad de man met helm de opticien en bedreigde de 71-jarige eigenaar met een mes, waarbij hij ook een vitrine kapotsloeg. De eigenaar wist de overvaller met een stoel te verjagen. Het is nog onduidelijk of de dader iets heeft buitgemaakt. Vanwege de overval kreeg de eigenaar hartklachten en werd hij door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De overvaller droeg een zwarte helm, zwarte handschoenen en een opvallende jas die deels rood was met een witte merkopdruk op de linker bovenarm. Zijn broek was donkerblauw en hij had zwarte schoenen aan. Tijdens zijn vlucht verloor hij zijn helm. Mensen in de omgeving van de Zenostraat of Platostraat kunnen hem hebben opgemerkt, rijdend op een scooter zonder kentekenplaat en zonder helm.

Meer nieuws